Seoul Eğlence Show Gösterileri!

Merhabalar, bu yazımızda sizler için Seoul'de bulunan Show gruplarını hazırladık! İçlerinde sadece Nanta, Jump ve The Painters'ı izleme şansım olmuştu. Harika bir deneyim ve görsel şölendi. Mutlaka sizlerinde deneyimlemeniz gerektiğini düşünüyorum. 😄 Fiyatlar biraz yüksek olduğu gözükmekte. Sizlere şunu söylemek isterim, Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Ofisinde bu tarz Showlar için birçok indirim kuponu bulunmakta. Seyahatinizden önce uğramanızı tavsiye ederi 🕺



1) Jump Show
Kore'de inanılmaz derecede popüler olan bir gösteri grubudur. Bu gösteri, evlerini soygunculardan korumak zorunda olan bir dövüş sanatları uzmanları ailesinin hikayesini anlatırken, Kore'nin Taekwondo ve Taekkyeon da dahil olmak üzere Asya'nın birçok dövüş sanatını içeriyor

Bilet ücretleri: VIP set 60,000 won
R-set 50,000 won
S-set 40,000 won
Adres: 47, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul




2) Korea House
Korea House'da ziyaretçiler, Kore müziği ve sanat performansının çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedebilir.

Gösteri saatleri: 20:00-21:00
Bilet ücretleri: 50,000 won
Adres: 10, Toegye-ro 36-gil, Jung-gu, Seoul



3) The Painters: HERO
İnanılmaz görsel efektler ve zekice taklit, dans ve komedi karışımı ile birlikte tüm resim sürecini aşamalandıran yenilikçi bir sözsüz performanstır. İzleyiciler, 80 dakikalık heyecan verici bir gösteri ile sahnede yaklaşık 10 sanat eseri oluşturan tek bir performansta bir oyunun, sanat gösterisinin ve müzikalin tadını çıkarmaktadırlar.

Giriş ücretleri: VIP set 60,000 won
R-set 50,000 won
S-set 40,000 won
Adres: Theater 5F, 13, Donhwamun-ro, Jongno-gu, Seoul





4) Nanta (Myeongdong)
Kore'nin en iyi performans gruplarından birisidir. Sadece bir saat içinde bir düğün ziyafeti hazırlaması gereken dört şef hakkında bir gösteri sergilenmektedir. Konu, geleneksel samulnori ritimlerine (geleneksel Kore perküsyon dörtlüsü) dayalı ritimler yapmak için mutfak gereçlerini kullanan perküsyon dahil olmak üzere çeşitli performans türleri aracılığıyla tasvir edilmiştir. Şovun tamamında konuşulan bir diyalog yok, aynı zamanda birçok komedi ve romantizm de bulunmakta.

VIP-Set: 66,000 won
S-Set: 55,000 won
A-Set: 44,000 won
Adres: 26, Myeongdong-gil, Jung-gu, Seoul



5) Fireman Show
Aptal ve kaygısız stajyerlerin büyümesini ve gelişimini cesur ve güvenilir itfaiyecilere yansıtan sözsüz bir performanstır. Sahne akrobatik teknikler, parkur ve b-boying hareketleriyle izleyicilerin dikkatini çekecektir. performans sözel olmadığı için herhangi bir dil engeli olmayan gösteri, yani oyun hikayeyi sunmak için sadece vücut hareketleri ve yüz ifadeleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Giriş ücretleri: R-set: 50,000 Won
S-set: 40,000 won
Adres: 47, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jimjilbang (Kore Hamamı)

Kore Bayramları ve Özel Günleri

Güney Kore Geleneksel Müzik Aletleri!