Kore Yemeği Kursları!



Merhabalar! Bu yazımızda Kore'yi daha iyi deneyimlemeniz için sizlere Kore yemeği yapabileceğiniz belirli kursları paylaşacağız. Kurslar için Kore Turizm Organizasyonu İstanbul (@kto_istanbul) ofisinde bazı bröşürler indirim kuponu olabilir 😄 Ziyaret etmenizi öneririz 🙏



🔹️ K-Style Hub-Korean Cuisine Culture Center

K-Style Hub Kore Mutfağı Kültür Merkezi, Kore mutfağını deneyimlemek ve tadını çıkarmak için bir alandır. Ziyaretçiler en iyi Kore yemek uzmanlarından ve şeflerinden yemek yapmayı öğrenebilir ve aynı zamanda mevsimsel lezzetlerin ve yıl boyunca Kore yemek kültürüyle ilgili çeşitli sergilerin tadını çıkarabilirler.

Menü, fiyat ve saat programlarına göre değişmektedir. (Rezervasyon yapmadan önce lütfen sınıf detaylarını kontrol edin. Rezarvasyon esnasında fiyat alabilirsiniz.)

telefon + 82-2-6053-7177 veya e-posta adresi hansikculture@hansik.org

Çalışma saatleri: 10:00 - 20:00

Adres: 40, Cheonggyecheon-ro, Jung-gu Seoul

* iki defa gitme fırsatı yakalamıştım. Şefleri harika dersler vermektedir (Alt fotoğrata ki ben 😄🙌)




🔸️ OME Cooking Lab ( @omecookinglab )

OME, tatlılık, ekşi, acı, tuzluluk ve sıcaklık olmak üzere 5 lezzet anlamına gelir. Yani, Kore'nin 5 lezzetini deneyimlemenize yardımcı olmaya ve size 5 çeşit eğlence veren yemek programları sunmaya odaklanmaktadır! Yapacağınız yemeklere göre eğitim saatleri değişmektedir. Kurs ile birlikte seçeceğiniz aktivitye bağlı geleneksel pazarlarıda gezebilirsiniz 🙏 internet adresinde birçok bilgi bulunmakta! (www.5-tastes.com) 

Fiyatlar
-Kore Yemeği Sınıfı: 55$
-Tavuk & Bira Sınıfı: 90$

Çalışma saatleri: 09:00 - 18:00

Adres: 35-1, Yakgyeongjungang-ro, Dongdaemun-gu, Seoul



🔹️ Yeonhyojae 

Birçok alanda eğitimler veren bir kurumdur. Bunlara örnek; Soju, güzellik, geleneksel çay, yemek vb. Alanlarıdır. Sizlere internet adresini bırakıyoruz. İnternet adresi üzerinden isterseniz mail veya kakaotal uygulamasından ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. 🙏

*ynjschool.com

Fiyatlar
-Makgeolli yapımı (Minimum 5 kişi): 40,000 won
-Pajeon Yapımı ( Minumum 5 kişi): 40,000 won

Adres: 110, Jeonpodaero, Nam-gu, Busan



🔸️ Korea House

Yeonhyojae gibi birçok alanda faaliyet göstermekte! Farklı olarak geleneksel müzik ve dans üzerinede eğitim alabilirsiniz. Yemek kursu için rezervasyon yaptırmadan önce fındık, soya fasulyesi, yumurta, sığır eti, domuz eti, tavuk, balık ve kabuklu deniz ürünleri vb. Şeylere alerjiniz veya istemiyorsanız bildirmeniz gerekmektedir. Daha fazla bilgi için internet adresini ziyaret etmeyi unutmayın! ( www.koreahouse.or.kr) 

Fiyatlar & Çalışma saatleri
- Geleneksel Dans/Müzik eğitimi: 50,000 won 
- Kore Yemeği programı: 55,000 won (12:00-13:30)
- Kore Kültürü programı: 80,000 won (16:30-19:30)

Adres: 10, Toegyero36-gil, Jung-gu, Seoul


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jimjilbang (Kore Hamamı)

Kore Bayramları ve Özel Günleri

Güney Kore Geleneksel Müzik Aletleri!