İdol Cafeler ( Güney Kore Ünlülerin Cafesi)

bu yazımızda sizler için bazı K-pop idollerinin ailesi veya kendilerinin işlettiği Cafeleri listeledik 🙏⬇️



1) Kamong Cafe, EXO grubu üyelerinden Kai'nin kız kardeşi tarafından işletilen bir cafedir. ‘Kai Dreaming’ anlamına gelen Kamong, Kai’nin hayranları için bir buluşma yeri / buluşma noktası olarak da bilinir. Menü içerisinde en çok tercih edilen öğe; çeşitli taze meyvelerin eklendiği dondurmalı waffle'dır. Çoğu zaman, insanlar Cafeyi ziyaret eden Kai ve diğer EXO üyelerine rastlar. 🙏

📍 Adres: 1678-4 Seocho 1(il)-dong, Seocho-gu, Seoul, South Korea



2) Ossu Seiromushi, BTS grubundan Jin (Kim Seok Jin ) ve  kardeşi Kim Seok Joong'a tarafından açılmıştır. Restoran, geleneksel Japon mutfağı, özellikle buharda pişirilmiş yemekler konusunda uzmanlaşmıştır ve Temmuz 2018'deki büyük açılışından bu yana hayranlar ve gezginler arasında dikkat çekmektedir!

📍 Adres: 30 Baekjegobun-ro 45-gil, Songpa 1(il)-dong (서울 송파구 백제고분로45길 30)



3) Mouse Rabbit, Super Junior Yesung'un kardeşi ve annesi tarafından işletilen özel bir Cafedir. Seul'deki Konkuk Üniversitesi'nin yakınında yer almaktadır.

📍 Adres: 5-14 Hwayang-dong, Gwangjin-gu, Seoul, South Korea




4) Café Dudart, Seul'deki bir cafe zinciridir. Cafe kurucularından birisi Jay Park'tır.

📍 Adres: 642-15 Sinsa-dong, Gangnam-gu, Seoul, South Korea



5) Cafe Soo, Miss a grubundan Suzy'nin annesine ait bir cafedir. Suzy’nin annesi küçük bir Kore atıştırmalık büfesi işletiyordu ama Suzy yeterince para kazandıktan sonra annesi için güzel ve şirin bir Cafe kurdu. Cafe, Suzy'nin memleketi Gwangju'da yer almaktadır.

📍 Adres: 14-25 Usan-dong, Buk-gu, Gwangju, South Korea




6)Cafe CHAN by Hikoco,  EXO grubunun üyesi olan Chanyeol'un babasının 'Hikoco CHAN' adlı bir hamburger restoranı ve canlı bir performans cafe işlettiği bir binadır.

📍 Adres: 14 Yangpyeong-ro 12ga-gil, Yeongdeungpo-gu, Seoul, South Korea

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jimjilbang (Kore Hamamı)

Kore Bayramları ve Özel Günleri

Güney Kore Geleneksel Müzik Aletleri!