Güney Kore Alışveriş Merkezleri!

Merhabalar, Sizler için bu yazımızda Kore'de olan belirli alışveriş Merkezleri hakkında bilgilendireceğiz. 



1) Common Ground
Sokak modasını ve bağımsızlık kültürünü genişletme sloganıyla oluşturulan Common Ground, Kore'nin nakliye konteynırlarından yapılan ilk kültürel alanıdır. 200 nakliye konteynerinden oluşan Common Ground eğlenceli ve heyecan verici alışveriş deneyimleri, gurme yemekler, yaşam tarzı trendleri ve daha fazlasını sunar.

Çalışma Saatleri: 11:00 - 22:00
Adres: 200 Achasan-ro, Gwangjin-gu, Seoul



 


2) Starfield COEX
Starfield COEX Alışveriş Merkezi, büyük ölçekli bir yenilemenin tamamlanmasının ardından 27 Kasım 2014'te yeniden açıldı. Starfield COEX Alışveriş Merkezi moda, aksesuar, güzellik, yaşam tarzı ve daha pek çok alanda küresel markalar için bir alışveriş mekandır. Ayrıca büyük bir sinema kompleksi ve çok çeşitli kaliteli yemek mekanlarına sahiptir. 

Çalışma saatleri: 10:30 - 22:00 
Adres: 513 Yeongdongdaero, Gangnam-gu, Seoul



3) IFC Mall
IFC Alışveriş Merkezi, Yeouido IFC'nin (Uluslararası Finans Merkezi) B1-B3 seviyelerinde bulunan büyük bir kapalı alışveriş merkezidir. Alışveriş yapanlar, giyim, kozmetik, uluslararası tasarımcı markaları ve daha fazlasını satan çok çeşitli mağazalara göz atabilir.

Çalışma Saarleri: 10:00 - 22:00
Adres: 10 Gukjegeumyungno, Yeongdeungpjo-gu, Seoul



4) Lotte World Mall
En son trend moda ve üst düzey yaşam tarzını karşılayabileceğiniz Lotte World Mall, Güney Kore'nin en büyük lüks mağazalara sahiptir. Güney Kore'nin Seul Songpa Bölgesi'nde bulunmaktadır. Ekim 2014'te açılmıştır. 

Çalışma Saatleri: 10:30 - 22:00
Adres: 300, olympic-ro. Songpa-gu, Seoul



5) Times Square
Times Square, Kore'nin en büyük çok amaçlı alışveriş merkezlerinden biridir. Times Square'de Marriott Hotel, iki ofis binası, Shinsegae Alışveriş Merkezi, CGV Multiplex, E-Mart, Kyobo Kitap Merkezi ve Amoris ile İspanyol moda markaları Zara ve Mango bulunmaktadır. Alışveriş, iş, kültür ve eğlence alanlarını bir araya getiren yeni bir Kentsel Eğlence ve Yaşam Merkezlerinden birisidir. 

Çalışma Saatleri: 10:30 - 22:00
Adres15, Yeongjungno, Yeongdeungpo-gu, Seoul



6) Shinsegae Centum City
Shinsegae Centum City Alışveriş Merkezi, Guinness Dünya Rekorları'nda dünyanın en büyük alışveriş kompleksi olarak tescil edilmiştir. Mağazanın bir çatı altında sayısız ürünü var. Ziyaretçiler ayrıca komplekste çok sayıda eğlence seçeneğinin tadını çıkarabilirler. Kore'de ilk mağazayı açan Shinsegae, bu amiral gemisi konumunda onlarca yıllık perakende deneyimini yansıtıyor. Çeşitli eğlence olanakları arasında spa ve buz pateni pisti bulunmaktadır.

Çalışma Saatleri: 10:00 - 22:00
Adres: 750 Misadaero, Hanam-si, Gyeonggi-do

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jimjilbang (Kore Hamamı)

Kore Bayramları ve Özel Günleri

Güney Kore Geleneksel Müzik Aletleri!